Bemutatkozás

 

" A jelen célja, hogy befagyassza az energiaárakat.
A mi célunk, hogy Ön egyáltalán ne fizessen az energiáért.
A jövőbeli célunk, hogy Önnek fizessenek..."

 

Kedves Érdeklődő, köszöntöm a Sun Power Team Kft. nevében!

 

Cégünk 2012-ben, családi vállalkozásként alakult meg. Amikor évekkel ezelőtt saját házunkra napelemeket telepíttettünk, akkor született az ötlet, hogy miért ne segíthetnénk mi is a környezettudatosság kiszélesítésében, a környezetvédelem terjesztésében a napenergia felhasználásával. Saját ingatlanunkon tapasztaltuk meg a napelemek üzemeltetésének előnyeit, hasznosságukat, praktikusságukat. Első kézből tudunk tanácsokkal, ötletekkel, szakértelemmel szolgálni mindazok számára, akik háztartásukban a nap energiáját kívánják hasznosítani.

 

Mai világunkban egyre több emberben fogalmazódik meg az elképzelés, hogy zöld energiával csökkentené rezsi költségeit.
Egyre inkább felismerjük lehetőségeinket a megújuló energiákban, amelyek nem csak a költség-csökkentés miatt hatékonyak, hanem kiküszöböljük vele a környezetre gyakorolt negatív hatásokat.

 

A legtisztább és legígéretesebb energiaforrás a napenergia, melyből napelemek segítségével elektromos energiát állíthatunk elő.  A napelemek a napból eredő elektromágneses sugárzást villamosenergiává alakítják, melyet aztán felhasználhatunk/ eltárolhatunk/ vagy visszatáplálással értékesíthetünk is. 

Amennyiben Ön is elgondolkozott már azon, hogy hasznosítaná a nap energiáját, ha valóban szeretné, hogy több pénz maradjon a költségvetésben, tegye meg az első lépést! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi készséggel kivitelezzük elképzeléseit!

 

A fenti menüpontokban bővebben olvashat a napelemekről, pozitív tulajdonságairól, választ kaphat a leggyakrabban felmerülő kérdésekre; megtekintheti referenciáinkat, és megtalálja elérhetőségeinket.

 

Keressen minket bizalommal!

 

 

 

 
Sun Power Team Hungary Kft. - MagyarSun Power Team Hungary Kft. - NémetSun Power Team Hungary Kft. - Angol